All rights reserved-Copyright 2007 * SummerCool
Terase
Climatizare pentru terase, verande, foisoare sau orice spatiu deschis sau semi-deschis destinat relaxarii sau unei activitati comerciale.
Hale, depozite
Datorita suprafetei mari a unei hale, costul unei climatizari prin pulverizare reprezinta o fractie din costul climatizarii cu freon.
Ferme de animale
In cazul fermelor sistemele Summercool pot fi folosite pentru controlul temperaturii, umiditatii, eliminarea mirosului urat sau al prafului.
Ciupercarii
Prin instalarea climatizarii prin pulverizare se controleaza nivelul de umiditate automatizat, oferind conditii optime pentru maximum de productie.
Sere
Sistemul de umidificare ofera posibilitate de a asigura intr-o sera de legume sau flori, nivelul dorit de umiditate si temperatura.
Piete agro-alimentare
Sistemele noastre nu numai scad temperatura semnificativ, dar prin mentinerea unui grad de umiditate ridicat previn contractarea volumului legumelor si fructelor.
Eliminare mirosului
In cazul statiilor de epurare, a celor de reciclare sau oriunde mirosurile urate sunt prezente, sistemele noastre sunt foarte eficiente.
Pivnite de vin
Prin controlul nivelului de umiditate in pivnitele de vin se previne evaporarea vinului din butoaiele de lemn.
Eliminarea prafului
Sistemele Summercool se folosesc si pentru eliminarea prafului pe santiere, la statiille de betoane sau exploatari miniere.
Parcuri
Sistemele pot fi folosite pentru crearea unor zone racoroase in parcuri.
Fantani arteziene
Ceata creata prin pulverizarea apei da un efect vizual extraordinar si scade temperatura din jurul unei fantani arteziene
web design by  HABIBI
Contact: clima@summercool.ro
       Tel: 0745103474